Kvalitetsporte i mere end 30 år

GA Teknik

Eksperter i områdesikring og adgangskontrol

Vi er forhandlere af

GA Teknik har den rigtige løsning til dine behov

 

Skræddersyede løsninger inden for sikkerhed og automatik

Hos GA Teknik har vi mere end 30 års erfaring med sikringsløsninger til erhvervs- og industriområder. Vi udvikler løsningsforslag, leverer og monterer de relevante dele og yder løbende service.

Med os på holdet er sikkerheden altid i top. Vi leverer løsninger inden for blandt andet:

  • Bomme og bomanlæg
  • Porte
  • Hegn
  • Pullerter
  • Karruseller
  • Adgangskontrol og automatik

Vi løser alle opgaver, store som små, og kan helt sikkert også hjælpe netop din virksomhed med en gennemtænkt sikkerhedsløsning.

Kontakt GA Teknik i dag

Kontakt os og lad os høre, hvilke udfordringer vi kan hjælpe dig med. Vi finder frem til en skræddersyet løsning til din virksomhed, og giver naturligvis et uforpligtende tilbud på løsningen. Ring på telefon 69 16 09 90 eller skriv til ga@ga-teknik.dk

Vores produkter

Porte

Alt i Automatiske og manuelle skyde, sving og foldeporte til områdesikring ved industrielle erhverv og private i høj kvalitet og topsikkerhed. Solid og driftssikker kvalitet i tilpasset længde og mål efter kundens behov.

Pullerter

Automatisk trafik kontrol. Ideel til intens daglig brug ved erhverv, og anvendes til sikring mod passage af køretøjer. Modstandsdygtig for påkørsel og vejrforhold. Anvendes primært til forskningscentre, politistationer og militærbaser, antiterror, samt ambassadebygninger og gågader mm. Utal af specifikationer efter behov.

Karruseller

En-eller tovejs rotationslåge til erhverv og industriområder der ønsker øget kontrol med passage. Rotationslågen sikrer en pålidelig og effektiv kontrol, hvor der både kan benyttes kort, koder og andre elektroniske enheder for at kunne passere igennem rotationslågen.

Bomme

Automatiske bomme til adgangskontrol og parkering hvor der kræves gentagende daglig brug. Fås fra 1-12 meter. Forskellige udformninger efter behov.

Hegn

Alt i tråd, panel og støjhegn i høj kvalitet til sikring og indhegning af områder. Herunder højt sikret panelhegn, fletværkshegn til indhegning af industriområder og mobile hegn til byggepladser mm.

Adgangskontrol og Automatik

Alt i områdesikring, overvågning, motorer, og adgangssystemer. Herunder port åbner, kontrol, adgangs- og tryghed systemer til industri og private.

Se meget mere af vores arbejde

Følg os på Instagram