Bomme og bomanlæg

Sikkerhed og kvalitet i højsædet

Vi er forhandlere af

GA Teknik har den rigtige løsning til dine behov

 

Bomanlæg til adgangskontrol og beskyttelse

Bomme kan være essentielle for at sikre adgang og beskyttelse af din virksomheds område. Vi tilbyder bomme konstrueret med fokus på kvalitet, holdbarhed og sikkerhed og som kan tilpasses til at imødekomme forskellige sikkerhedsniveauer. Uanset om du har brug for en hurtigåbnende bom til trafikstyring eller en robust industriel bom til at beskytte din virksomhed mod uautoriseret adgang, har vi hos GA Teknik den rette løsning til dig.

Gør din virksomhed mere sikker med bomanlæg. Vi tilbyder et omfattende udvalg af bomtyper, herunder:

  • Rapid S Bom
  • Rapid N Bom
  • Normal Bom
  • Industriel Bom
  • Skydebom

Vores produkter er designet til at imødekomme forskellige krav og sikkerhedsniveauer, og vores erfarne team af eksperter sikrer, at du får en løsning, der er skræddersyet til dine behov og ønsker.

De bedste løsninger inden for bomme og bomanlæg

Der er mange grunde til at vælge os som din partner inden for bomme og bomanlæg. Vi tilbyder komplette totalløsninger. Vores erfarne team af eksperter i områdesikring arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din virksomhed er beskyttet på den bedst mulige måde. Vi er altid fleksible og vi kan derfor udføre enhver opgave, uanset hvor stor eller kompleks opgaven er.

Invester i en bom- eller bomanlægsløsning, der er skræddersyet til din virksomheds unikke behov. Vi rådgiver og vejleder dig i dine muligheder, og sørger for at udarbejde en løsning der passer dig.

Opdag de mange fordele ved vores bomanlæg

GA Teknik står klar til at hjælpe dig med at gøre din virksomhed mere sikker og beskyttet.

Lad vores erfarne eksperter rådgive dig i valget af den bedste løsning for din virksomhed. Kontakt os i dag ved at ringe på telefon 69 16 09 90 eller send en e-mail til ga@ga-teknik.dk for en uforpligtende samtale om, hvordan vi sammen kan skabe en sikker og professionel bomme løsning, der opfylder dine krav og forventninger.

Bomme

Automatiske bomme til adgangskontrol og parkering hvor der kræves gentagende daglig brug. Fås fra 1-12 meter.
Forskellige udformninger efter behov.

Rapid S Bom

Bom i længde fra 3-4 meter.

Rapid N Bom

Bom i længde fra 3-6 meter.

NORMAL Bom

Bom i længe fra 6-7 meter

INDUSTRIEL Bom

Bom i længde fra 7,5-12 meter.

Skydebom

Bom i længde fra 1- 7 meter.