Pullerter

Begræns passage af køretøjer med effektive automatiske pullerter

Vi er forhandlere af

GA Teknik har den rigtige løsning til dine behov

 

Skab sikkerhed og kontrol med pullerter

Pullerter er en effektiv og pålidelig løsning til at kontrollere og sikre adgangen til erhvervs- og industriområder. GA Teknik tilbyder automatiske pullerter, der er designet til intensiv daglig brug og er modstandsdygtige over for påkørsel og alle tænkelige vejrforhold. Pullerter er ideelle til blandt andet:

  • Forskningscentre
  • Politistationer
  • Militærbaser
  • Ambassadebygninger
  • Gågader

… og mange andre steder, hvor der er behov for at begrænse passage af køretøjer. Med utallige specifikationer, der kan tilpasses efter behov, er pullerter det perfekte valg for at sikre din virksomhed mod uautoriseret adgang.

Med automatiske pullerter kan man kontrollere opstigning og nedsænkning med fjernbetjening, koder, nøgler eller timer. En enkelt pullert åbner og lukker på bare 5 sekunder. En kædebarriere på op til 20 meter tager derimod 15 sekunder.

Erfaring og ekspertise

Vi hjælper med at opnå et trygt arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere. Når du vælger os, får du en løsning, der er skræddersyet til dine behov og krav, med kvalitetsprodukter og ekspertise, der garanterer gode resultater.

Er du klar til at tage skridtet og investere i en pullerter-løsning, der er skræddersyet til din virksomheds unikke behov? GA Teknik står klar til at hjælpe dig med at gøre din virksomhed mere sikker og beskyttet. Lad vores erfarne eksperter rådgive dig i valget af den bedste løsning for din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for pullerter og områdesikring? Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Ring til os på telefon 69 16 09 90 eller send en e-mail til ga@ga-teknik.dk, og lad os tage en snak om hvordan vi sikrer din virksomhed.

Pullerter

Automatisk trafik kontrol. Ideel til intens daglig brug ved erhverv, og anvendes til sikring mod passage af køretøjer.
Modstandsdygtig for påkørsel og vejrforhold. Anvendes primært til forskningscentre, politistationer og militærbaser, antiterror, samt ambassadebygninger og gågader mm. Utal af specifikationer efter behov.

Pullert

Automatisk trafik kontrol. Ideel til intens daglig brug ved erhverv, og anvendes til sikring mod passage af køretøjer.